۱۱ پاسخ

بعضیا میگن سرلاک خوب نیست
منکه فعلا نمیدم.
حریره بادوم میدم و پودر جوانه ها رو میریزم تو سوپش.بنظرم بهتره.
بعد از نه ماهگی که بزرگتر شد شاید بخرم در حد هفته ای دوبار صبحانه بهش بدم

من معتقد بودم چون مواد نکهدارنده داره ندم بهتر دکترشم همش میگفت نده بردمش پیش پروفسور تغذیه و گوارش بهم گفت خانم چزا سرلاک نمیدی روزی ۲ وعده بده بخوره اما متاسفانه دختر من دوست نداره.

سرلاک چیه اخه غذاهای کمکی خودت درست کن با کیفیت بالا معلوم نیس داخل سرلاک چی میریزن با ارد برنج و مقداری نبات فرنی درست کن بعد با سیب زمینی و هویج اب پز پوره درست کن اینا مقوی هستش نه سرلاک

سرلاک مواد نگهدارنده داره...هیچی بهتر از غذای کمکی که خودت درست میکنی نیست...حریره بادوم و سوپ گوشت

من کلا با سرلاک مخالفم
چون مواد نگهدارنده داره و صنعتیه
دکتر و بهداشت هم مخالفت کردن ک واسه بچه ام بگیرم
فقط غذای مقوی میدم ب عنوان کمکی

من امروز سرلاک گندم گرفتم
صبحانه بهش میخام بدم
ولی هروز نمیدم
یک روزم خودم سرلاک موز درست میکنم
یک روز فرنی یک روزم حریره بادوم
برای ناهار و شاممشم سوپ با رون مرغ درست میکنم بهش میدم

سرلاک شیر و برنج و شیر و گندم

منم خودم درست میکنم

سرلاک برنج خوبه

من سوال کردم بهداشت گفت چ فرنی چه حریره رو خودتون تو خونه درست کنید حاضری نخرید روش تهیشم گفت تو گوگل سرچ کنی هست

من از سرلاک حریره بادام استفاده کردم، بعد گندم و خرما خریدم
برای وزنگیری عالیه