۷ پاسخ

عزیزم حتما به روانشناس مراجعه کن به خودت روحیه بده چون فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی با نگاه کردن و وقت گذروندن بچت لذت ببر از اینکه خدا چنین نعمتی نصیبت کرده شکر گذار باش

همه مااین دوره رو گذروندیم اگه خودت بخودت‌کمک کنی نیازب روانشناس واین چیزانیس فقط بخودت برس لباس شادبپوش گریه ات گرف گریه کن برو بیرون خربدکن‌ حالتومیفهمم

سلام. مبارکه قدم نورسیدتون♥
هممون این دوران رو داریم.
بلید صبوری کنیم.
گریه ت میگیره حتما گریه کن خالی بشی.
انشالله بزودی میگذره این دوران

عزیزم تو سن بعد زایمان شما طبیعیه و تو اکثر خانم ها پیش میاد
به عنوان یه تغییر زندگی کم کم مادر شدن رو بعد این میپذیرید
شما حتما برای بچتون مادر خوب و عالی خواهید بود عزیزم و بعد مدتی مسلما خواهید تونست به خیلی از کارهاتون بهتر از الان برسید
نماز و دعا و مدیتیشن خیلی خوبن

الهی مگه چطوریه

عزیزم ازکسی برای کارهات کمک بگیر،برای خودت وقت بذارهرکارکه دوست داری،با روانشناس یا هرکسی که دوست داری صحبت کن.به خوبی های مادرشدن و حرکات بچه ات نگاه کن لذت ببر.غذاهای مقوی و خون سازبخورمثل گوشت،شیره انگور،اسفناج و....این همه دوران سخت بارداری رو پشت سرگذاشتی پس ازاین مرحله هم با موفقیت میگذری.

عزیزم تنها کسی که میتونه حالتو خوب کنه خودتی.اصلا به جیزای بدفکر نکن وقتی تنها میشی گریه نکن البته سعی کن تنها نمونی توی خونه .سرتو گرم کن با نی نی