۵ پاسخ

منم رفتم دکتر شصت روز خونریزی داشتم گفت تا هشت هفته بعد سز طبیعیه بعدم امپول داد و قرص استفاده کردن فعلا که قطع شده

منم همینطوری بودم رفتم دکتر سونو نوشت لخته خون مونده بود تو شکمم قرص نوشت درست شد ..من حتی دردای شدیدم داشتم

قرص دوفاستونم خوبه البته از دکترت مشورت بگیر بعد اگه صلاح دونستن بخور خیلی خوبه

دوباره برو دکتر یا بهش زنگ بزن ازش بپرس

منم تا 72 روز بعد از زایمانم لکه بینی داشتم رفتم دکتر یه قرص بهم داد یه هفته خوردم خوب شدم .دکترتو عوض کن . اسمش زباد یادم نیست . یه جیزی ت مایه های آروگونوین . بود . یه چیزی شبیه این اسم بود .. برو پیش یه دکتر دیگه .