۱۶ پاسخ

سلام من تا حالا اصلا نشنیدم جشن راه رفتن😳😳

جشن دندونی شنیدیم داریم ولی جشن راه رفتن دیگه ازکجاپیداشد😳

تازه از شما شنیدم چ چیزایی ک مد نمیشه والا

😂😂😂😂😂😂وای برما این دیگه ازکجا پیدا شد خدااااا

منکه نه والا فقط یادمه کم کم راه میرفت من فقط از هیجان زیاد جیغ جیغ میکردم🙊🙊🙊🙊

یادمون باشه بچه ها چیزی که ما هستیم میشن نه چیزی که ما میخوایم پس تجملات را یادشون ندیم. جشن بگیریم ولی ساده و کوچک. بویژه الان که تجمع از هر نوع باد هر تعداد بسیار خطرناکه

من که نشنیدم ولی یه کیک کوچیک بخرین و چندتا عکس خوشکل یادگاری هم بگیرین که وقتی بزرگ شد ببینه ، تکاملش براتون اهمیت داره

جشن قدم بهش میگن

وااااااااااااااااااا

😲😲😲😲😕😕😕😕

تازه این که خوبه جشن پی پی هم داریم🤢🤢

جشن قدم ، کیک میگیرن روش عکس پا هستش ، تو این اوضاع که نمیشه جشن گرفت ، من ی کیک درست کردم عکس گرفتم ازش

سلام گلم والا منم الان از تو شنیدم

خخخخ انشالله من بچم راه بره جشن میگیرم😍

یاااااا خدااااا
جشن راه رفتن دیگه چیه؟؟؟؟؟؟
چه کارا

منم تازه می‌شنوم گلم