۸ پاسخ

منم هفته شما ام ولی ب من طبیعی رو داده ۴ فروردین اما من اگ‌خدا بخواد سزارین بشم میشه همون ۲۱ اسفند تا ۲۵ اسفند

سونوگرافی یه ماهه اول دقیقه

زایمان براساس تاریخ سونو ان تی

دکتر من یه بار بهم گفت از همه دقیق تر تاریخ پریودیت هست اینا نشون میده رشد بچه جلوتر هست وخیالمون راحته

اصولا ان تی دقیق هست عزیزم ، بگو اول فروردین میخوام زایمان کنم زوره واسه ۵ ، ۶ روز طفلی سنش یک سال بزرگ باشه

هرچقدر به زمان زایمان نزدیکتر بشی دقیق تر میشه ولی بازم زوده برای اینکه دقیق بگی

ازهمش دقیق تر سونو ان تی هست

تاریخ پریودیت عزیزم. و بعد ازون ان تی