۶ پاسخ

سلام برادر زاده من الان 11ماهشه داره شیر یارانه ایی استفاده میکنه خيليم بهش ميسازه اینقدر هم چاقه فکر کنم 15کيلو باشه منکه نميتون بغلش کنم

یارانه ای که اصلا قیدشو بزن بهشم فکرنکن مگه بچه ات چقدر میخوادبخوره که بهش یارانه ای بدی خواهرمن داددالان هی میگه چرا من این کارو کردم واقعا خواص نداره جز شکم پرکنی

شیر خشک یارانه ای بهترین شیر خشکه اخه من شنیدم از مواد درجه یک استفاده میشه و خیلی همه چیش مناسبه بچه نه یبوست میگیره نه ...و اینکه دل درد هم نمیشه

شیر یارانه ای رو نمیدونم ولی ببلاک ای آر برا بچه های رفلاکسی هست دختر من تا 4 ماهگی میخورد

ببلاک ای ار مخصوص رفلاکسیاست
دخترمن تا ده ماهگی ببلاک ای ار میخوردبخاطررفلاکسش الانم ببلاک ۳ معمولی

من یک مدت ببلاک ال اف میدادم پسرم میخورد