۷ پاسخ

نه عزیزم نمیشه
مواد مفیدی ک داخل شیرخشک هست تا 2سالگی مورد نیاز کوچولوته
پاستوریزه هم بده اما شیرخشک رو قطع نکن

ن عزیزم نمیشه. شیر پاستوریزه فقط به عنوان نوشیدنی میشه چون ویتامین خاصی نداره بخصوص که الان اصن جنسا واقعی نیس همشون بدرد نخورن

عزیزم میتونی یه موقع بدی ولی ایننه کلا حذف کنی فکرنکنم چون یچه ها خیلی سیر پاستوریزه دوس ندارن دخترمن که اصلا تو دهنش نمیکنه

نه اصلااینکارونکن. پسر من ۱۵ماهشه و شیرخشکیه. من میخوام تا ۲سالگی بهش شیر خشک بدم.

جایی خوندم شیر خشک تا هیجده ماهگی باید داد ولی شیر مادر تا دوسالگی پس حتما بزارید شیرشو کامل بخوره

نه عزیزم
شیر پاستوریزه هیچ خاصیتی نداره شیرخشک رو باید تا دوسالگی داد
شیر پاستوریزه رو روزی یه فنجون میتونی بدی

ممنون عزیزای من
شیر پاستوریزه خیلی دوست داره
آخ ادرین ماشالله تو پله میگن شیر خشک نده بخاطر همین پرسیدم