۶ پاسخ

والا من تو شش ماه ۸ کیلو اضافه کردم اینقده دکترم بهم غر زد که چه خبره اینهمه اضافه کردی کمتر بخور

من یک کیلو کم کردم این ماه ک ماه شیشم ۱/۳۰۰اضافه کردم خوشبحالم🤗😍🙈

اه اصلا چه ماه بدیه این ماه ۴-۵
منم همون ماه ۷ کیلو اضاف کردم
این ماه الان ۱ کیلو

طبیعی باشه یا نباشه ب این معنی نیس ک حتما یه مشکلی داری یا یه مشکلی هس..سیستم بدنا فرق میکنه بعضیا زیاد اضافه میکنن بعضیا کم..خواهر خودم تو بارداری 33 کیلو اضافه کرده بود من خودم ک ماه اخرم هستم 9 کیلو فقط

تا دوکیلو طبیعیه عزیزم

ای وای منم تویه ماه سه کیلواضافه کردم البته ماه هفتم تا هشتم
دکتر مولتی ویتامینم وقطع کرد