۷ پاسخ

پسر من ریفلاکس داشت دکتر گفت گریپ میکسچر و هر چی که پایش عرق نعناست نده همچنین اگه شیر خودتون رو میخوره اصلا نباید لبنیات بخورید و اگه هم شیر خشک میخوره شیر خشک ببلاک کامفورت بدید

گریپ میکسر بزار کنار عزیزم پدی لایکت بده خیلی آرومش میکنه بعد دعا کن به جونم 😉

نکسیوم20 میدم ودلدرد هم کولیک اید

اگه شیر خودتو میدی غذاهای نفاخ نخور

من کولیک اید میدم

ببر دکتر عزیزم تا معاینه کنه خودش دارو مینویسه سرخود دارو ندین

سلام پسر منم رفلکس داره ،با گریپ میکسچر هر میدادم بازم بی قراری میکرد بردمش دکتر گل گریپ واسش نوشت خیلی خوب بود