۴ پاسخ

نه پاستوریه ممنوعه درست کن بعد که ولرم شد شیر خودت یا شیر خشک بریز

زیر یک سال شیر گاو نباید بدین اصلا

شیر بیرونو نریزید دوست عزیز من پرسیدم میگن اون شیر سنگینه برا بچه اگرم میخاید بریزید یا شیر خودتون یا شیر خشک یا با اب درست کنین...

من فرنی میدم.برنج ایرانی خیس کردم.بعد روی پارچه تمیز گذاشتم خشک شد و بعدش اسیاب کردم.شد ارد برنج بعد یه قاشق آردبرنج رو با نصف لیوان شیرپرچرب قاطی میکنم میزارم روی شعله هم میزنم