۵ پاسخ

من هردو رو باهم میدم روزی دوبار و هرکدوم 5 قطره خداروشکر بهتر شده...هردو تقريبا یه کارایی دارن نمیدونم چرا دکترش هردو رو باهم تجویز کرد البته به خودمم گفت این غذا هارو نخور (ماست، شیر،دوغ پنیر، کره، خامه، شیرینی، سویا، فلفل، آجیل، گوشت گاو، گوشت ماهی، سس...) گوشت گوسفند و مرغ ایرادی نداره صبحانه عسل و مربا بدون کره و خامه، سبزیجات بخور، حبوبات هم حتی گفت مصرف کن. البته بازم گفتن این داروها تا 40درصد کوچولو رو بهتر میکنه مابقی تا 6ماهگی همراهه نوزاد هست و طبیعیه رفلاکسش البته بستگی به بچه هم داره شایدم زودتر رفع شد باید صبور باشیم ، امیدوارم نینی شماهم زودتر خوب شه عزیزم😘

پدی لاکت برا حساسیت پروتئینی بده

من بی بی کر میدم خوبه

پدی لاکت من پسرم رفلاکس پنهان داشت بی بی کر فایده نداشت
پدی عاایه

عزیزم پدی لاکت بهتره . منم دخترم رفلاکس پنهان داره پدی لاکت میدم