۶ پاسخ

عزیزم پسر منم همین طور بود به همون طرف که اون سینه رو میدی بخوابونش بزارش زیر سینت طوری که پاهاش بیفته به طرف کمرت شاید سختشه به اون پهلو بشه

مگه چن روزه دنیا اومده ک میگی عادت کرده؟

عزیزم باید تلاش کنی،ولی حتمن از هردو هرطور شده بهش بده ،شاید اون یکی گوشش درد میکنه

از همون اول وقتی سمت راست رو میدادی دفعه بعدش باید چپی رو میدادی عادت کنه منم اینکارو کردم از هردو تا میخوره

تنها راهش اینه گرسنه نگهش داری بعد از اون سینه ای که نمیخوره بهش بدی منم بچه ام اینجوری بود همین کار و کردم خداروشکر جواب داد

وقتی خیلی گشنشه یا شبا. ک خابع