۶ پاسخ

شاید شب و روزش رو هنوز نشناخته شب و روزشو یاد بده صبح ها صدا باشه تو خونه صدای گوشیتو باز کن ....تو این پیج میتونی بخونی

شربت اهورا نی نی هم برا کولیکه خیلی خوبه امتحلن کنین، چند ماهشه شاید داره دندون در میاره شبا بی تاب میشه، لثه هاشو با دندونگیر سرد ماساژ بدین خوبه

گرمیچر بده خارجی فقط اون اثر داره منم پدی لاکت میدم اثر نداره

شب و روزش قاطی کرده.. یکی دور روز نزار بخوابه و مدام باهاش بازی کن شب که شد راحت میخوابه . چند روز اینکار کنی عادت میکنه

عزیزم اول ببرش دکتر که یک چکاپ براش انجام بده و از دکتر بپرس که میتونی قطره کولیکیز به دخترت بدی ، عاااااااالی برای دل درد بچه ها

گرمیچربده بهش.