۷ پاسخ

دلایلش معمولن: تحرک و نداشتن استراحت، رابطه زیاد با شوهر و یا مثله من نارسایی دهانه رحم مادرزادی
خلاصه که میگن زیر ۳۰ و تو بعضی موارد زیر ۲۵ رو سرکلاژ میکنن
ولی شما از الان که ۱۳ هفتته و سرویکست ۲۷ هست نشون میده که سرویکسه قوی ای نداری ، معمولا بچه تو این هفته وزنی نداره و مادر قوی هست و نباید انقد طوله سرویکست افت کنه
بهتره الان دارو مصرف کنی و استراحت داشته باشی چون زیر ص۴ هفته رو سرکلاژ نمیکنن
اگر با اینکارا طوله سرویکست اساسی جابه جا شد حدود ۱ یا۲ سانت ، سرکلاژ نکن ، ولی اگه زیر ۱ سانت طولش زیاد شد حتما برو سرکلاژ کن
من هم تجربم تو این مورد زیاده و هم تو اطرافم زیادی نمونه دیدم، دکترمم آشناست و کاملا برام توضیح میده
حواستو به خودت بده چون خودت بهتر از دکتر میتونی تشخیص بدی که سرکلاژ نیاز داری یا نه؟

منم تو12هفته اینجوری بودم ولی تو18هفتگی برطرف شد فقط کار سنگین وپله رو احتیاط کردم

زیر ۲۵ رو سرکلاژ میکنن اگه لکه بینی و خونریزی نداری معمولا میگن استراحت مطلق بشی مجدد سونو شی باز بستگی به نظر دکترت داره

سلام عزیزم فقط استراحت
اگرمیتونی فرنگی استفاده کن

دکتر در مورد سرکلاژ چیزی نگفت بهت و اینکه تنها کار استراحت خیلی باید رعایت کنی

فقط فقط استراحت زیاد عزیزم

دکتر نگفت باید سرکلاژ بشی؟