۶ پاسخ

مهم اینه تکون میخوره عزیزم. زیاد حساس نباش اصل تکون خوردنشه حالا تو هر حالتی میخای باش

خانم شما هم شکمتون ترک زیاد برداشته؟! من پر از ترک شده حتی بالای نافم
هر روزم چرب میکردم ولی فایده نداره😓

منم همینطورم 😭
نشسته اینگار زمین فوتبال میشه
ولی وقتی میخوابم تکون نمیخوره

چرا باید غیر عادی باشه قربونت برم...

عزیزم مامانا تجربه های مختلفی در مورد تکون خوردن دارن. و هر کس یه الگوی حرکت جنین رو تجربه می کنه. ما نمیتونیم به شما بگیم چی طبیعیه چی نیست. خودتی که باید تشخیص بدی

دقیقا منم اینجوری ام وقتی میشینم رو مبل تکون میخوره ولی دراز بکشم خیلی کم