۱۷ پاسخ

من مای بیبی استفاده میکنم راضی ام

سلام مرسی خوب سایز۳قیمت۹۰

من مولفیکس استفاده میکنم خوبه. بستگی داره بچه شما پوستش با کدوم سازگار باشه

مای بیبی شرتی الان جذبش بهتر ار همشه من همشو امتحان کردم

من تا دوماهگی مولفیکس استفاده میکردم الان از بیبی کینگ استفاده میکنم هردوتا خوبن قیمت بیبی کیتگ سایز۴ ۴۵تومن

من سه هفته ست ببم استفاده میکنم عالیه 38تایی 63000تومن میخرم

مای بی بی میخرم سایز پنج دوهفته سه هفته پیش ۱۱۶۰۰۰ تومان

عزیزم بهترین پوسک موجود در بازار پریما لایف سنس لهستان ۴۸ تا دونه شماره ۴ من ۲۹۵ میخرم

اما مای ببی و مولفیکس پوشک ایرانی خوب هست نسبت ب بقیه

من بارلی استفاده میکنم خیلی خوبه و اصلا نسوختهتا اللن

مای بی بی بهتره‌ من مولفیکس استفاده کردم اصلا به درد نمیخوره

بستگی داره کدومش به بچه اتون می سازه برای بچه های من مولفیکس و ببم می سازه کیفیتشون هم خوبه قیمت قبل خریدم الان قیمت جدید حرف از 45 تومن هست شماره 4 یا 5.

مولفیکس از همه بهتره بعدشم مای بی بی بعدش بیبی کینگ اگه بچه حساسیت نداشته باشه

مای بی بی عزیزم

من مای بی بی و مولفیکس استفاده میکنم سایز ۴ مولفیکس ۳۴تایش ۱۲۰

مولفیکس، فکر کنم گرون تر از همه است

بنظرمن مای بی بی من دوتا بچه ها م استفاده کردم عالیه ۳۴ سایز ۳ ۱۰۵ تومن

من مولفیکس استفاده میکنم الان ۱۲۰ خریدم