۸ پاسخ

سلام عزیزم. منم قراربود یکشنبه بستری شم با قرص فشار... دیشب نصف شیشه روغن کرچک خوردم صبح دردام شروع شد و بعدازظهرزایمان کردم

دو باری آمپول فشار میزنن باز نشه یا دردت نگیره میبرن سزارین که معمولا دردت با همون آمپول میاد

یک عالمه راه برو! تا جایی که میتونی زیاد!
نزدیکی هم کمک میکنه

سلام،منم دهانه رحمم اصلا نرم نشده بود که باز بشه،صبح ها بعد صبحانه ۲تا قاشق روغن کرچک بخور،قرص مغربی از داروخانه بگیر هر۱۲ساعت بزار،روزی یه لیوانم پونه یا گل گاو زبان بخور،پیاده روی یا ورزشای بارداری ام انجام بده عالیه

هر روز چهار تا وعده نیم ساعته پیاده روی کن ..
تو وان آب ولرم هم بشینی یکی دوساعت فوق العاده اس تاثیرش

سلام.ای بابا انشاالله جفتمون شنبه باز شده 🙌🙌

سلام منم۴۱ هفته رفتم برا طبیعی ولی رحمم باز نشده بود ۵۰ساعت منو بستن به امپول فشار و قرص فشار درد کشیدم وحشتناک اخرش سزارینم کردن رحمم۴سانت بازشد کلا🤕🤕😖😖

معمولاسریع نمیبرن سزارین اول باآمپول فشارامتحان میکنن بعداگه اونم جواب ندادسزمیکنن