۱۰ پاسخ

سلام خواهر الان هفته چندمی
مشکلی پیش نیومد برات
منم دقیقا مثل شمام الان و نگرانم

ان شاءالله ک چیزی نیست میخوای مطمئن بشی ی سونو بده استرس ک خوب نیست
نمیخوام بترسونمت من بارداری قبلیم کل علایمم رفت سینه هامم دردشون کلا رفت بعد ک دوازده هفته رفتم سونو رشدش متوقف شده ضربان قلبش ۱۳۹ بود خودم حس میکردم کمه همون موقع چون بچه اولم ۱۷۰بود

سلام خب عزیزم خیلیا حالت تهوع هیچی نمیگیرن باردارم هستن شما صدا قلب کوچولوت شنیدی دیگ چون ده هفته هسی پس چرا نگرانی

اره عزیزم.علائم که نباید تا اخر همراهت باشه

اینکه خوبه.خب علایم تا چند هفته هستن بعد نیستن حتما باید تا ماه اخر علائم باشه

والا من از دیشب تا حالا رو هم رفته ۱ ساعا خوابیدم

خداتو شکرکن دیگه هیچی نداری منم بارداری قبلیم اونجوری بودم

برو خداروشکرکن ک حاملگی راحت داری

سلام عزیزم
جای نگرانی نیس خیلیم عالیه که هیچ درد و تهوع نداری طبیعیه
من از هفته چهارم تهوعم شروع تاالان باهامه دارم دیوونه میشم همون بهتر که نباشه 😘😃

خوشبحالت
حواهر
💥