۱۲ پاسخ

نه عزیزم مثل قبل نیست 😔😔😔

حس مثل قبل وقت نیست تا میای کارتو انجام بدی بچه بیدار میشه یا یه چیزی😐🤦‍♀️

😐 یه بار حس داری یه بار نه عین یخچال سردی☹️🥴🥴🥴

عزیزم اگه‌کم هم شده به خاطر خستگی و کم خوابیه نگران نباش

اره،،مگه چه اتفاقی میوفته توی زایمان طبیعی که حس میپره😅

اولاش نه. ولی الان داره میشه مثل قبل

سلام من دو تا زایمان طبیعی به فاصله دوسال داشتم الان دخترام پشت سرهم هستن و کلا سرد سرد شدم از وقتی دختر دومم بدنیا اومده تا الان که شده ۱۱ ماهه اصلا یکبار هم دلم نخواسته

سلام عزیزم اگه خودتون شیر میدید به بچه بخاطر هورمونایی که ترشح میشه این اتفاق میافته ربطی به زایمان طبیعی و سزارین نداره و اینکه میگن طرف فلان میشه بهمان میشه دروغی بیش نیس و بدن به طور کامل به حالت اولش برمیگرده

فقط کمتر شده گلم

نه من برعکس همه حسم چندبرابر شده🙈🙈

من سزارين بودم
اما خيلي سرد شدم

ادم خیلی سرد میشه دیگه مث قبل نی