۸ پاسخ

پسرمن رو ۱۴نیم بود خیلی زیاد بود ۳روز تو دستگاه موند قطره بیلی نایستر دادم خورد خداروشکر الان خیلی پایین اومده اون هفته بردم رو ۵نیم بود الان اصلا زرد نیست

با عرق كاسني حمومش بده خودتم عرق كاسني بخور شيرش بده

ما بچهذهای که زردی دارن رو جو میریزیم اب و میزاریم بپزه بعد اونو توش حموم میکنیم خیلی سریع جواب میده

دفع میشه نگران نباش تغذیه خودت هم که بهش شیر میدی رعایت کن

تند تند بهش شیر بده دفع بشه

عه چرا اینقد استرس داری عزیزم یه لامپ مهتابی بالا سرش روشن کن خودتم اب انار بگیر بخور میره توشیرت زردی شو میگیره تند تندم بهش شیر بده

عزیزم شیر زیاد بهش بده که زود به زود ادرار کنه.. خوب میشه نگران نباش

سلام عزیزم من ده روزگی رو یازده بود دکتر گفت از ده روز که بگذره دیگه کاریش نکنید بزار خوب میشه فقط گرمیجات نخور خودت