۳ پاسخ

من همونجوری مدلشو دیدم درس کردم توشم پرکردم ولی هیچی بالش نمیشه انگار جنگه سنگر گرفتم یدونه دوتا وسط خودمو شوهرم میزارم دوتام اینورم ی کوسنم زیر سینم راحتم هرطرفی شم پاهام بالاس نمیوفته رو شکمم

منکه نگرفتم ولی کسایی که گرفته بودن راضی بودن . معمولا کالاهای طب دارن . اگه نمیخوای بری بیرون فک کنم دیجی کالا هم داشته باشه

من از هفته دهم گرفتم. فوق العاااااده راضيم. باعث ميشه نچرخم توي خوب و بغلش ميكنم راحت ميخوابم. من مدل يو رو گرفتم