۷ پاسخ

زیر یکسال موز ندید موز باعث حساسیت میشه و ممکنه به بعضی بچه ها نسازه

انجیر خیس کن آبشو بده من به دخترم ی ماهه بود دادم از اونموقع دیگه هر روز ۲-۳ بار کار میکنه

پوره سیب زمینی هم خوبه
خاکشیر تو آب سرد عالیه

سلام. گلابی رو پست بگیرید و با آب بپزید و حالت پوره بهش بدید. خیلی کمک میکنه. آووکادو هم خیلی خوبه. همونطور به صورت خام با ته قاشق یا چنگال له کنید بهش بدید. سریع جواب میگیرید.

خیلی زوده چرا موز دادی موز ادم بزرگ میخوره یبوست میاره اینکه ۵ماهشه
باید فرنی و لعاب و حریره و اینجور چیزها بدی

سلام بهش گلابی بده پوره هویج

روغن زیتون بریز تو غذاش عالی