۵ پاسخ

سلام عزیزم ایشالا میری غربالگری و همه چیزش عالیه، آوا ب جنسیتی ک تو غربالگری اول بهت میگن اطمینان نکن، این علائمی هم ک میگن همش چرته ب نظرم من واسه بچه اولم همش ترشی میخوردم اما واسه این همش هوس کباب و شیرینی میکردم نمک هم خیلی دوس داشتم،هنوزم نمیتونم کمش کنم ولی دارم سعی میکنم کمتر بخورم،اما هر دو بچه هام دخترن

سلام عزیزم دلتو ب ویار خوش نکن اصلا فقط دعا کن سالم باشه من علائم تورو داشتم همه گفتن پسره سونو گفت دختره شکست عشقی خوردم انگار 😑😂ویار هرکس فرق میکنه من سر بچه اولم یجور ویار داشتم سر این دومی هم یجور الان دوتا دختر دارم 😬

سلام منم چیزای شوور میخوردم و میخورم ، حالت تهوع نداشتم و ندارم ، صورتمم تغییری نکرده ، غربالگری اول گفت احتمالا جنسیت دختر هست 😍 دو هفته دیگه مطمعن میشم که دختره یا نه...

سلام چندجا خوندم شوری بخوری بچه پسره و شیرینی دختر ولی هرکس یجور ویار داره

عزیزم من اصلا تهوع نداشتم خوابم زیاد شده بود عاشق ترشی و شوری بودم.صورتمم تغییر نکرده.بچم پسره غربارگری اول رفتم گفت ۱۰۰در۱۰۰پسر