۶ پاسخ

نه بابااصلانیازنیس خیلیاتا۱سالم پریودنمیشن من تا۳ماه نشدم

نچ بعضبا تا پایان شیردهی پریود نمیشن بعضیا هم مثل من از روز اول زرتی پریود میشن

ن گلم نیازی نیس بعضی بعد تا سع ماه بعضیام تا شش ماه تا ی سال طول میکشه بعضیام تا بچه رو از شیر نگیرن پریود نمیشن تو تا ۶۰ روزگیت پریود میشی بعد شصت معلوم میشه کی عادت میشه دیگه گلم

سلام نه عزیزم چرا دکتر من الان ۳ ماهه زایمان کردم هنوزم‌پریود نشدم...

سلام عزیزم منم تقریبا دوماه داره میشه ولی پریود نشدم ولی علایمشو‌درداشو داشتم

سلام ن عزیزم طبیعیه تا دوسال شیر دهی خیلیا پریود نمیشن ...من خودم بچم سه ماهشه هر چندروز لک میکنم هنو پاک نشدم