۶ پاسخ

عصاره و گوشک کبابی بخورید.سوپ ساده هرروز بخورید.تا بدنتون تقویت بشه و آب بدنتون تامین بشه. بعد از کنار سینه‌تون با سرنگ شیرخشک بدید ک بیشتر بمکه و سینه رو پس نزنه..

اب هویج.اب سیب.رازیانه ونبات آسیاب کن بعدازغذا بخور.بادام.خرما.اب گوشت.ببین کدوم شیرت روبیشترمیکنه.اینا باعث میشن شیرت هم تقویت بشه

منم تا ۲۰ روز شیرم کم بود .به پسرم شیر خشک دادم . نمیدونم چرا همه از شیر خشک دادن به بچه هامون ترس داریم . من خودم یک قطره شیر مادرمو نخوردم همش شیر خشک خوردم .بدنم از خواهر برادارم قوی تره هیچکدوم قدرت بدنی منو ندارن با خالی که همه شیر مادرمو خوردن . الانم کنار شیر خودم شیر خشک به پسرم میدم

شیرافزا بخور با آب هویج و سیرابی .

شیر خشک لیدی میل
شیرافزا هس برای مادرا
من استفاده کردم

رازیانه بخور خیلی خوبه