۴ پاسخ

عزیزم اینا جزو ازمایشای چکاب بارداریه و همه انجام میدن ،فقط دفع پروتئین بیشتر برای اضافه وزنه

عزیزم بعضی پزشکا کلا خیلی محتاطانه عمل میکنن که البته خوبه ولی نباید باعث استرس مادر بشه...
اضافه وزن‌اگر یهویی باشه و دلایل دیگه ای مثل فشار بالا هم در کنارش باشه و قند داشته باشی خطرناکه.
من خودم اضافه وزن زیادی دارم ولی دکترم‌گفت با توجه به وزن قبل بارداریت و اینکه تا ۵ ماهگی هیچی اضافه نکردی، این روند افزایشی وزن کاملا طبیعیه...
نگران نباش و مطمئن باش که چیزی نیست

اینا آزمایش روتین هفته شماست معمولا برا همه می‌نويسن نگران نباش

نگران نباش اونا مراقب مسمومیت بارداری و دفع پروتئینن که باید چک بشی. منم این آزمایشات و دادم انشاالله هیچی نیس و سالمی هرکی یدفعه چاق بشه اینا و چک میکنن