۱۳ پاسخ

عزیزم پسر منم همینطور میشه دکترش گفت دستتو با آب ولرم مرطوب کن بند بند گردنش تمیز کن بعد حتما خشک کن و بعد پماد کالاندولا بزن خوب میشه من انجام دادم الان خوب شده

پودر نزن عزیزم ذرات معلقش که تو هوا پخش میشه وارد ریه بچه میشه که خطر داره از پماد کاندولا استفاده کن یا زینک اکساید که بچه اذیت نشه

تا زمانی ک زبا دستمال مرطوب پاک کنم بد تر هم میشه باید هر بار که پیپی میکنه بشور ین

عزیزم اصلا از دستمال مرطوب استفاده نکن همون مواد شیمیاییش باعث میشه بدتر بشه
یه دستمال با اب گرم خیس کنن
و تمیز کن

با دستمال مرطوب پاک نکن اب ولرم و پنبه
اگه زیاد میپوشونیش یا خونت زیاد گرمه دمارو کم کن گرماشه پمادم کالاندولا بزن پودر نزنی

عزیزم گردن پسر منم اینجوری میشد بایه حوله نرم و اب ولرم تمیزش کن بعد خشکش کن و با روغن زیتون گردنشو چرب کن زود خوب میشه

دختر منم همینطوره دستمال نرم رو‌خیس کن بکش هر چند که یکساعت بیشتر دووم نداره بازمیشه😁 تا وقتی گردنشون دراز بشه ادامه داره🥺 قربون اون گردن گوگولی محیام بشم تپله گاز گازی🤣😍😍😍😋😋😋

سلام عزیزم دستمال مرطوب خوب نیست که زیاد استفاده کنی خودش باعث میشه که عرق سوز شه این و دکتر پسرم گفت که درسته روی دستمال ها نوشته بدون الکل و چی و چی ....بهم گفت خودت چند مدت بمال به دستت ببین میسوزه یا نه گفت پنبه و خیس کن ابشو بگیر و تنیز کن بچه و حالا هر جا و میتونی تا خوب میشه پودر بچه بزنی اونم شنیدم میگن خوب نیست ولی تا خوب میشه بزن

همون دستمال مرطوب بدتر میکنه .یه پارچه خیلی نرم مرطوب کن تمیز کن

گردن پسرمنم خیلی سوخت هرنوع پمادی امتحان کردم فایده نداشت ولی دوروز پودربچه میزنم بهترشده

دستمال مرطوب بازاری اگه منظورتونه که خیلی بده ایجادحساسیت میکنه

عزیزم دستمالوبااب ولرم خیش کن زود ب زودتمیز کن
پودرخطرناکه واسه ناحیه تنفسی بچه

یه پودر بچه بگیر بزن زیر گردنش