۵ پاسخ

سلام سیب زمینی رو آبپز میکنم بعد لهش میکنم بهش کره میزنم نرم نرم بشه میتوتی یکم شیر هم بریزی توش نرم بشه

سیب زمینی آبپز کن تا خوب بپزه بعد پوستشو بکن با لیوان له کن

سیب زمینی پخته شیر کره

من سیب زمینی آب پز میکردم بهش کره میزدم ،البته محظ اطلاع دوستانی که بچه هاشون رفلاکسی نباید از کره گاوی استفاده کنن ، بعد از شیر خودم میدوشیدم توش و له میکردم کاملا نرمه نرم مبشد تقریبا مثل شیر برنج