۳ پاسخ

سلام مامان جان پسرمنم تا یک ماه پیش هم شیر خودمو میخورد هم شیرخشک ولی پریود نمیشدم چندروز پیش دقیقا تاریخ پریود پارسالم که عقب افتاد پریود شدم هنوزم سینه هم شیر داره ولی من میدونم اگر شیر میدادم تاموقعی که بچم میخورد پریود نمیشدم چون بچه اولمم همینطور بود تا۲سال پریود نشدم سرتاریخ تولد ۲سالگی دخترم دقیقا شدم

بسته داره بعضیا بعد چهل بعضیام شاید تا اخر دوران شیردهی من ماه یازدهم شیردهی شده بودم
ی چندساعت ب بچه شیرخشک نده تا گشنش بشه سینتو بگیره

بله دخترمنم فقط شیرخشک میخوره.شیرت خشک بشه احتمالن پریود میشی.من بعداز ۲ماه شدم.