۴ پاسخ

شکمش و با روغن زیتون ماساژ بده بعد با دستمال گرم ببندش شب ببند که تا صبح باز نکنی

نه مدفوع سبز مشکلی نیست اصلا نگران نباش من از دکتر پرسیدم مخصوصا اگر شیر خودتو میدی بیشتر سبز میشه به خاطر غداهایی که میخورید مثل کوکوسبزی قرمه سبزی به خاطر داشتن اهن

یکم روغن زیتون یا روغن بچه رو یکم گرم کن روی بخاری بعد پهلوها و دور ناف و شکمش رو باهاش ماساژ بده بعد با یه روسری یا پارچه رود شکم و پهلوها رو ببند سعی کن خیلی گرم نگهش داری عرقم کرد نگران نشو بزار گرم بمونه دو روزه خوب میشه

با يه پارچه شكمش رو ببنديد و گرم نگهش داريد