۱۱ پاسخ

سلام عزیزم بخیه هات اگه افتاده دیگه جوش خورده هیچکار نمیشه .
ولی منظورت از کار چیه ؟ اگه کارهای شخصی و کارهای بچه و غذا پختنه انجام بده .
ولی خواهشا نری جارو بکشی کار سنگین انجام بدی . چون بدنت دو ماه زمان میخواد تا به حالت قبل برگرده .

من سزارینم همون روز زایمان حرکت کردم خودم کارامو انجام میدادم

اره بابا . ده روز گذشته دیگه کم کم خشک میشه بخیهات

من بعد شش روز رفتم بیمارستان واسه زردی بچه ام خیلی نشستم باز شدن فقط خیلی نشین باز بشن بدبخت میشی مثل من

سلام عزیزم نه راحت باش چیزی نمیشه اگه راه بری بخیه هات زود خوب میشن

سلام من واسه بچه اولم از روز ده خودم کارامو انجام دادم البته کارام این بود که ماشین لباسشویی نبود سر پام میشنستم لباس میشستم بخیه هام کنده شد دوتاش

اره ده روز استراحت دیگه کافی عزیزم هیچ مشکلی پیش نمیاد

اگه یه جا بشینی بخیه هات عفونت میکنه

من با اینکه سز شده بودم بعد ۱۲ روز رفتم ازخونه مامانمم و کارهامو خودم میکردم راحت

عزیزم من از روز ۵ دیگه سرپا شدم و خودم به کارای بچم رسیدم،از روز ۱۲ هم اومدم خونه خودم

من همون بیمارستان سر پا شدم خداروشکر کارامو کردم