۷ پاسخ

نوک انگشتت آغشته به قطره استامینوفن کن یه ذره آروم بکش رو جای سوزن واکسنش تب کم میکنه یا اصلا نمیکنه قطره هم ۴ یا ۶ ساعتی بده پاهای بچه رو آروم با یه شالی ببند تکون نده دردش بگیره امروزم یخ بزار روش فردا حوله گرم که سفت و ورم نکنه

اصلا شیاف نزار همون قطره استامینوفن ۴ ساعتی یا ۶ ساعتی جواب میده و روز اول یخ روی پاش بزار فرداش حوله گرم کن بزار سفت نشه و ورم نکنه تب هم ۳۸ به بالا نشه

اگه قطره استامینوفن نمیخوره یا بالا میاره برو شیاف ۱۲۵نوزادان بگیر یکم با روغن زیتون یا بادام چربش کن بعد براش بزار که دردش نیا فوری تبش میاره پایین شش ساعت یکی بزار تا موقعی که دیگه تب نداره

من دوبار شیاف استامینوفن کودک ۱۲۵ میلی‌گرم، دو سوم یه شیافو‌ میذاشتم

نه خانمی شیافت باید دکتر تجویز کن قطره بهش بده قنداقش کن

عزیزم تبش اگ کم باشه مشکلی نداره ولی اگ بالای۳۷.۳۸باشه خطرناکه هر۴ساعت استامینیفون بده

قطرشو ب موقع بده تب نمیکنه شیاف نزن بچه گناه داره اسهال میشه