۵ پاسخ

ببین من سوپرامیل میدادم بهش میساخت خیلیم عالی بود چندروزی کل شهرو زیرو رو کردیم سوپرامیل ۱نبود بقیش بود
نان اوردن براش بهش نساخت ازبس اهنش بالابود یبوست گرفت خوابشو داغون کرد یبوست
ولی براش بیومیل اوردم انگارخوبه
تغییرشیرخشکم گاهی وقتااذیت میکنه بچه رو فقط یادت باشه شیرخشکا نرم باشن مث ارد ک هضمشون راحتره اگ زبر بود ندی بش هضمش سخته برا زیرچارماه و پنج ماه

سلام من شیرخشک یارانه ی درطول روزبین شیرخشکی که میخرم میدم مثلاالان که4پیمانه شیریارانه ی دادم بعدغذاوعده بعدی شیرآپتامیل میدم بعضی وقتهافقط شب شیرآپتامیل میدم روزشیریارانه ی میدم

خوب شیرخشک یارانه ای رو ببر عوض کن براش شیر ببلاک بگیر

منم ببلاک میدادم ولی شیر یارانه ای دادم عالیه عالی

من اول ببلاک آپتامیل میدادم وزنش خوب اضاف داشت میشد بهش یارانه ایی دادم اصلا خوب نبود تو دوماه ۵۰۰گرم اضاف کرد .
بعضیا میگن خوبه تپل میکنه ولی من تاثیر ندیدم .
حتی داروخونه که گرفتم گفت ندی بچت هیچ خوب نیست.