۴ پاسخ

سلام دختر منم اینجوری بود شیر خودم حساسیت میداد بهش بالا میاورد دکتر لبنیات و گوشت قرمز لیست غذام حذف کرد دگه درست شد

سلام دقیقا تو یک ماهگی پسر منم اینجوری شد دکتر برامون یه شیر خشک داد و یه پدی لاکت ، گفت یک ماه یک وعده یا دو وعده بهش شیر خشک رو بده ، بعدش بیار ببینم چجوریه

عزيزم بچه شما يا اضافه هاي شيرا را بالا مياره يا اينكه رفلاكس داره ، رفلاكس هم اگر بچه رشد طبيعي خودشا داشته باش اصلا مهم نيست در مورد مدفوشم كلا بايد حالت چسبنده و نبايد خيلي سفت و نه خيلي ابكي باش ، اگر حالت مدفوع از قبل عوض شده با دكتر مشورت كنيد حتما

مدفوع نوزاد کلا شله تا غذا خور نشه همینه عزیزم اگه شیر خام بالا بیاره جهشی رفلاکسه ببر دکتر به نظرم