امیدوارم مفید باشه مامانای گل❤❤❤❤
🔰نکاتی در مورد شروع غذای کمکی از پایان شش ماهگی
🔸در تغذیه کودکان زیر یک سال، قبل از دادن غذای کمکی، به کودک باید شیر بدهید.
🔹شروع تغذیه کمکی باید با فرنی، حریره بادام، پوره سیب زمینی و پوره هویج باشد و استفاده از لعاب برنج به دلیل ارزش غذایی پایین توصیه نمی‌شود.
🔸سوپی که برای تغذیه نوزادان زیر یک سال استفاده می‌شود باید دارای سیب‌زمینی، هویج، برنج، جعفری، ماهیچه گوسفند یا مرغ باشد و در هنگام مصرف نیز مواد سوپ کاملاً با پشت قاشق یا گوشتکوب له شود.
🔹هر ماده ی غذایی جدید را با توجه به سن نوزاد باید شروع کنید و اضافه کردن هر ماده ی غذایی جدید باید با یک هفته فاصله انجام شود و چنانچه نوزادی نسبت به تغذیه حساسیت داشته باشد در این مدت خود را نشان می‌دهد.
🔸در روزهای ابتدایی از یک قاشق در روز شروع کنید و پایان ماه هفتم به ۱۲ قاشق برسانید تغذیه با غذای کمکی در هر وعده نباید از 10 قاشق مرباخوری بیشتر باشد.

۳ پاسخ

ینی سوپ و حریره بادوم نباید از ۱۰قاشق بیشتر باشه تا اخر ۷ماه؟؟؟ من دخترم ۶ماه و ۱۱روزشه هرچقد خورد میدمش ک ( البته صورت دخترم دون دون قرمز شده نمیدونم ب چی حساسیت داره تو سوپ) 😭

امیدوارم مفید باشه❤❤❤❤

درسته لعاب برنج ارزش غذایی ندارد ولی برای چند روز اول برای اماده کردن معده نوزاد توصیه می گردد تا یک هفته