۴ پاسخ

سلام عزیزم پسرمنم همینطوری بود یه دکتربهم معرفی کردن داروهایی که به پسرم داد معجزه بود.برای زور زدن و نفخش شربت کولیف داد بینهایت عالی بود...بالا اوردنش هم رفلاکس داره که باید قطره ایزی کول داد که اب رو اتیش هست

عزیزم اینا که گفتی طبیعیه. دختر منم اینطوری بود. بالا اوردناش اگه پرتابی نیست مشکلی نداره. شاید شیر زیاد میخوره . شیر زودتر بده بهش ولی مقدارشو کم کن که معدش یهو پر نشه . اون شاید اضافشو بالامیاره. بعدم زور زدناشم طبیعیه بچه ها تا سه چهار ماهگی دلدرد یا کولیک دارن. بهش عرق نعنا با کمی نبات و اب جوشیده بده ارومش میکنه‌. دلشو ماساژ بده . دوره اش بگذره خوب میشه . فقط اگع دیگه خیلی بیتابی کرد قطره کولیک بده. من دخترمو شش روزگی بردم دکتر همینارو گفت.

رفلاکس داره ببر دکتر تادارو بهش بده

کولیک و رفلاکس داره عزیزم
کولیک ایز و پدی لاکت بده‌بهش