۵ پاسخ

از وقتی کمکی بهش میدی باید اهن بدی۱۵قطره

من متوجه نمیشم میگن وزنش انقدر شد اهن بدید اهن از ۶ ماهه اصلا ب وزن ربط نداره مگر ببرید دکتر تشخیص بده نیاز به اهن داره

بچه که دوبرابر وزن تولدش وزنش شد باید اهن مصرف کنه ماهش مهم نیس هم بهداشت هم دکتر دخترم گفت بهم ؛؛ببرش دکترش بهتون میگه

چه ربطی به وزن داره بعد شیش ماهگی به بچه مگه قطره اهن نمیدن ؟؟؟

بچه تو سه ماهگی قطره ی اهن نداره که