۱۹ پاسخ

منم شنیدم خیلیا این کار رو میکنن درست یاغلط بودنش رو نمیدونم ولی خواهرشوهرم خواست برای پسرم انجام بده قبول نکردم وجلوشو گرفتم من به شخصه اعتقادی به این کار ندارم

از دست این قدیمی ها😤😤

ای بابا اینا همه خرافاته عزیزم من که تاالان همچین چیزی نشنیده بودم

نه اشتباهه یکی از اشناهاا ما همین کار و کرد کار بچه به بیمارستان کشید

اره منم روزهای اول تخلیه کردم نباید بمونه

سینه نوزاد مگه شیر داره🙄🙄🙄🙄😳😳😳😳😳 ،برفرض ک باشه،مگه باید فشار بدی🤨🤨🤨🤨

نه عزیزم نباید فشار بدی باید ماساژ بدی مه اون مایعه پخش شه

نه بابا مادرشوهر منم اینکارو کرد بخدا اگه بدونی دکتر چقدر ازم عصبانی شد گفت اصلا نباید دستکاریش کنی خودش ب مرور چند هفته نرم میشه و پخش میشه او مایع نباید بیاد بیرون ایشالله دستشون بشکنه من بچه م زیر دستش کبود شد اینقد با فشار

سینه نوزاد مگه شیر داره
چ‌جالب من نمیدونستم
و حتی نشنیده بودم چنین چیزی رو

سلام خرافات هست ،این چه حرفیه خب،بوی دهن که از گلو و معده هست چیکار سینه داره خب

اتفاقا میگن دست نزنید ک شیر توی سینه بچه جمع نشه.

اگه واقعیت داشت دکترا میگفتن

تا حالا نشنیدم خرافاته

وای ن دست نزنین خطرناکه خدای نکرده عفونت میکنه
من دخترموبرم پیش دکتر حتی دکترشم گف ب هیچ عنوان دست نزنین

واسه بچه منم تخیله کردن ولی رفته بودم دکترگفت کاراشتباهیه دیگه نذاشتم این کارنکنید

سلام نه اصلا نباید به سینه نوزاد دست بزنی
اینا هورمونها مادره که به نوزاد منتقل میشه و زمان میبره تا بره تو
دکتر به من گفت به هیچ عنوان دستکار نکن خطرناکه

به حق چیزای ندیده و نشنیده😕😕😕😕

منم شنیدم باید خالی کنن ولی من نکردم که

وا این کارها چیه