۵ پاسخ

سلام عزیزم شما ترشح داشتید طوری که لباس زیر خیس میشد منم الان همون‌جوری هستم ، چی شد دکترتون چی گفت ؟ قطع شد یا ادامه داره؟

قد و وزن و دور سر و دور شکم و موقعیت قرار گیریش

اگه از طرف مرکز بهداشت میری بخاطر وزن واینکه ببین بچت چرخیده برا زایمان طبیعی یا سزارین و..

سلام عزيزم با داپلر رنگي انجام ميدن كه خون رساني بند ناف ميزان اب كيسه اب و قلب بچه و اگر اشتباه نكنم كليه رو چك ميكنن
نه من خودم ٣٣ هفته ٤ روز رفتم اشكالي نداره

عزیزم سونوی رشد و وزن بین هفته ۲۸ تا ۳۰ هست. ولی فکر کنم برای شما الان نوشته.