۵ پاسخ

گلی خانوم من تجربه خودمو بهت میگم.من از عطاری حنای بی رنگ و پودر نخود سیاه و مورد و صدر و....چیزاییکه عطاریا خودشون میدونن باهم قاطی میکنن میدن رو گرفتم هفته ایی ۱بار با یه زرده تخم مرغ رسمی و یکم اب قاطی میکردم میذارم به سرم ۱ساعت می مونه بعدش اب میکشم.شامپومم رزماری پرژک استفاده میکنم و قرص زینک خارجی هم میخورم داخلش بیتوین داره....خیلی تاثیر داره اینا برای من ریزش موهام نصف شد.بعدشم این خیلی مهمه کع داخل حمام موهاتو شونه نکنی.بذاری یکی دو ساعت بعداز حمام شونه کنی موهاتو....

مولتی ویتامین پرناتال بخور

قرص ویتامینی ک تو بارداری میخوردیو بگیربخور منم میریزه شدید

سلام من سر بچه اولم به شدت ریزش مو گرفتم کلی دکتر رفتم و دارو خوردم موهامو کوتاه کردم و شامپوهای گرون زدم بی فایده بود از عطاری تخم شنبلیله گرفتم ماسکش و درست کردم زدم دوبار کامل ریزشم قطع شد طرز تهیه ماسکش و تو گوگول بزن. یعنی عالیه

فقط بایدشیرندیم که نریزن درغیراین صورت میریزن