۷ پاسخ

سلام
پسر من بالاخره پستونکو تو چهار ماهگی گرفت . قبل از شیر دادن دستشو میکرد دهنش .وقتی کامل گشنش شد پستونکو دادم دهنش و مشکل حل شد

بعضی بچه ها پستونک نمیگیرن، دختر من از دو و نیم ماهگی اش بهش پستونک دادم، انگشتشو میخورد آخه.

ارتودنسی بگیر.

منم هر کاری کردم اصلا نمیگیره همش اوق میزنه حالش بهم میخوره بهتر که نمیگیره بعدا ترک دادنشم مصیبته

عزیزم دیگه نمیگیره باید ازاول میدادی منم کلی تلاش کردم تو دوماهگی پسرم نگرفت اصلا😅

سلام عزیزم فکر نکنم دیگه بگیره دخترمن ک نگرفت هرچقد تلاش کردم اوق میزد

فقط پستونک ارتودنسی بگیر مثل سینه مادر بچه مک میزنه میخوره دیگه اذیتت نمیکنه