۴ پاسخ

سلام عزیزم پسر منم چون شیرم کم بود ورقیق سینه نمگرفت دیروز رفتم دکتر تغذیه دکتر گفت بروزی ۴لیوان شیر بخور منم گفتم بچه نفغ میکنه گفت بزار بکنه کاریت نداشته باشه گفت حبوبات لبنیات بخور شیرت زیاد شه بچه بگیره بخوره من امروز یه مشت آجیل خوردم شیر خوردم بایه لیوان آب زینگ خوردم شیرم هم غلیظ بود هم بچه خوب گرفت

عزیزم سوپ،اب قلم،کله پاچه،اب هویج،اب،چای کمرنگ زیاد بخور

عزیزم سعی کن خودت شیرتو زیاد کنی چون اگه شیشه بگیره و مزه شیر خشک بره زیر زبونش دیگ شیر خودتو نمیخوره

در کنار شیرخودت شیرخشک کمکی هم بده