۶ پاسخ

عزیزم طبیعیه بچه سنگین شده کم‌کم هم رحم داره اماده ی زایمان طبیعی میشه . از حدود ۲ هفته ی دیگه بچه بدون مشکل میتونه دنیا بیاد . این دردا و گرفتگی ها تا وقتی خون ریزی ، آبریزش و لکه بینی نداری کاملا توی این هفته ها طبیعیه

عزیزم این دردا دیگه طبیعیه به سلامتی دیگه هفته های اخری ، منکه تازه هفته۳۲ هستم همش زیرشکمم تیر میکشه ،بخاطر سنگین شدن بچه هاست ، ولی اگه نگرانی حتما به دکتر بگو

سلام استراحت کن منم هردفعه اینجور میشم

ازاین به بعد وضعیتت همینه من الان راضی ام بچه رو دربیارن انقدرکه درد دارم باناله تکون میخورم .

وااای منم همینجوری ام. خیلی سخته. فک کنم بچه کم کم میاد پایین از اون.

سلام عزیزم
کاملا عادیه منم ‌اینجورین وقتی دراز میکشم و یا میخوابم و میخوام پاشم باید دستم زیر شکمم باشه تا کمتر درد حس کنم و سنگینیه کمتری تحمل کنم