۶ پاسخ

عزیزم اصلا نمیشه برای همه یه نسخه داد. باید همه چیز امتحان کنی ببینی کدوم به بدنت میسازه. من همه چیز امتحان کردم اما خوب نشد . تازه قرص هم دکتر داد دو روز خوب بودم دوباره شروع شد و جالب تر اینکه امروز قرص نخوردم دیدم هیچ فرقی با روزایی که قرص میخوردم نداره.

عزیزم قرص b6بخور کاملا بی ضرره ضد تهوع هستش

عزیزیم لاغرم نیاز نیس که بگن کم کن زیره نافم معدم بدجوری سنگین شدن نمیدونم چرا

تحمل 😂 گفتن غذاتو کم کنو فلانو...... ولی ادمی که تهوع داره بالا میاره از پرخوری نیس .

منم همینطور . عفونت ادراری داشتم دکتر قرص داده اون قرصا بیشتر حالمو بد میکنن

من هم معدم سنگینی میکنه هم اسید معدم زده بالا برای اسید معدم شربت المینیوم ام جی میخورم تازه و برای سنگینی معده و حالت تهوع دو بار آوردم بالا و غذا هم کم میخورم و کامل میجوم ولی بازم همش گشنمه و چیزی نمیتونم درست بخورم