دخترم سه روزه که مدفوع نکرده،چکار کنم؟

۶ پاسخ

اونموقع برا پسر من دکتر بیبی کر تجویز کرد

ولی ببر دکتر ببینه

شیاف باعث تنبلی روده میشه برای من تجربه شده پسر من با فلوس خوب شد

سلام عزیزم وقت بخیر از عطاری فلوووس بگیر اندازه یه بند انگشت بشکن توش مثل لیمو خالی کن بریز تو استکان یخورده آب جوش بریز و بزار دم بکشه بعد که سیاه شد از صافی رد کن اندازه سه سی سی بده بخوره نگران نباش فلوس برای روده ای بچه ها خوبه و باعث نرمی روده میشه اگر از زمانی که دادی چهار ساعت گذشت و کار نکرد دوباره بده مطمعن باش که کار میکنه فقط زیادی ندی که اسهال میفته من که از دست یبوست نجات پیدا کردم

طبیعیه عزیزم .ولی اگه استرس داری بروداروخونه بگو شیاف واسش تجویز می کنن

منم پسرم اینجود بود دکتر گفت روز چهارم گوش پاک کن با وازلین چرب کن بده داخل ب سمت راستو جپ بزن میاد بیرون زدم عالی بود

اگه شیرخودتومیخوره هنوزدیرنشده که عزیزم