۷ پاسخ

منم با کولیک اید و پدی لاکت آرومش کردم اما فقط برای صبر کنی تا ۳ ۴ ماهگی تا خودش رفع شه میدونم خیلی بده اما چاره ای نیست

قطره کولیک ایز رو بگیرهر ۸ ساعت ۵قطره کولیک اید ایرانی تاثیر نداره

عزیزم همه قطره های کولیکی فقط کمک ب تکامل دستگاهوگوارشه کنارش باید ارام بخش بدی دکتر کنار پدی لاکت دی سیکلومین داد گفت هر وقت دردش شروع شد ۱۵ قطره بده

من فقط ایزی کول یا کول بی بی به دخترم میدم دل دردش خوب میشه. بقیه ی شربتا و قطره ها هیچ اثری ندلشتن

دختر منم اینجور بود دکتر اول پدی لاکت داد فرقی نکرد ایندفعه بهش قطره پروکید داد خیلی عالی و بهتر شده

قطره دایمتیکون برا دخترم استفاده کردم خیلی خوبه. البته بهتره غذاتو رعایت کنی مواد نفاخ نخور

سلام قطره اینفاکول عالیه چون خارجی گیر نمیاد باید اینستا سفارش‌ بدی