۶ پاسخ

سویق برای رشد بچه ها خیلی خوبه شما از یکی دوماه بعد بهش بدین.بعد میتونین از عطاری بخرین اما اونی‌که خودت درست کنی بهتره

من از پیج سورنا فود سفارش دادم اکثرا بعد از شروع غذای کمکی میتونی بدی ترکیبش ارد غلات تفت خورده شده س و خیلی جیزای متفاوت دیگه هم داره

ازعطاری هاست میتونی بخری اونجا

سویق عالیه از savigh_hakim_banoo میتونید تهیه کنید

ازهشت مجازه الان زوده براش

من از پیج سورنا فود سفارش میدم براش..تو اینستاگرام بزن اسمشو..درمورد همه چی توضیح داده برا هرسنی داره..من تا حالا سوبق خرما و سنجد میوه ای دادم بهش