۶ پاسخ

سلام بچه اولم ۷ روره بود دومی ببست روزه . گربه ففط برای نیم ساعت اوله وگرنه خیلی راحت بود ‌

من ختنه کردم تو یه ماهگی اصلا گریه نکرد وقت ختنه اوردیم خونه فقط وقتی اولین بار ادار کرد یه کوچولو گریه کرد بعدش دیگ ساکت شد

من پسرمو 20 روزش بود ختنه کردم اصلا گریه نکرد

ن عزیزم فقط همون روز اول

اخی مبارکه نگران نباش با اولین جیشش اروم میشه بهش قطره بده هر چهار ساعت سعی کن شل ببندیش اذیت نشه بغلشم نکن همش رو دست بگیرش یا رو پات تکونش بده

نه اصلا سخت نیست من پسرم ۴۰ روزش بود ختنه کردم فقط اونجا گریه کرد بعد دیگه تموم شد