۸ پاسخ

ببری دکتر خیلی بهتره

بالاس چیزهای گرم نخور وقتی پاهاشو میشوری عرق کاسنی روبا آب نیمه گرم کن به پاهاش بریز حمام کردی به بدنش بریز ۵قطره آب لیمو شیرین بهش بده شیر خشت خیلی کم بهش بده چون بدن لخت وبی حال میشه

دخترمن ۱۳ بود زردیش کارایی ک کردمو برات میگم شاید ب دردت بخوره عزیزم
اول اینکه بردم دکتر قطره بیلی ناستر داد
دوم اینکه خونرو ۲۶ درجه کردم لباسای دخترمم کم کردم ک گرمش نشه
سوم اینکه خودم عرق کاسنی شاطره اب انار لیموشیرین خوردم
چهارم اینکه ب دخترم یبار صبح یبار شب شیرخشت دادم
پنجم اینکه هر روز اب دوتا دونه انارو میگرفتم میدادم
ششم اینکه حمام بردنی با شیر ولرم شده از گردن ب پایینشو شستم
هفتم اینکه ترنجبین میدادم روزی یبار
ب دفعات زیادم شیرش میدادم ینی هر دوساعت دفعش زیاد شد
ی دعاییم بود تو گوگل زدم برای رفع زردی اونم نوشتم داخل بالشتش گذاشتم
خداروشکر صفرشد زردیش

حجامت لاله گوش براش انجام بده خیلی خوبه سری میاد پایین

سلام عزیزم بهش ترنجبین بده روزی چندبار و با عرق شاطره پاهاشو بشور.خودتم چیزهای گرم نخور .خودت عناب بخور اب انار بخور .ولی حتما ب پزشک مراجعه داشته باش

دلیل بالا و پایینشو نمیدونم ولی برای ۴۴ روزه ۱۳ خوبه.پسر منم دقیقا همین بود ۱۵ روزش بود با ۱۲ مرخصش کردن

ازمایش خون ندادی؟
من ازمایش خون و ادرار ازش گرفتن بررسی کردن همه چیشو

حتما ببرش دکتر احتمالا بستریش میکنن و کنترل میشه