۷ پاسخ

اره من اسیاب کردم گزاشتم یخچال الان ی ماهه دارم هنو هراب نشذه😐🤍
باید بزاری خشک خشک شه اگع تر باشه خراب میشه

عزیرم ماندگاری بادام زیاد نیست نهایت برا یک هفته درست کن. من با الک رنده میکنم هر شب برا صبحش اماده میذارم تو یخچال یا نهایتا برا دو سه روز

پوستش رو که گرفتم ی کمی تفتش میدم که خشک بشه بعد اسیابش میکنم من یکجا اسیاب میکنم مزارم داخت یخچال هیچی نمیشه

خانومی برای هروعده همون روز درست کن چندساعتی بذا با ابجوش خیس بخوره بعد با رنده یا هرچیزی آسیاب کن، میگن بادوم آسیاب شده بمونه خوب نیس مسمومیت میاره

من هر دفعه هر تعدادی بادوم ک بخام رو آبجوش میذارم خیس بخوره پوستشو میکنم می‌ذارم نیم ساعت خشک بشه ک راحت تر رنده بشه و بعد با پشت الک رنده میکنم

سوال منم هست یه مقدار بادام رو پوست گرفتم میخوام آسیاب کنم منم میخوام ببینم میشه زیاد نگهشون داشت برا هر دفعه

من هر وعده همون تعداد که میخواستم رنده میکردم